راهنمای جامع خرید در وان

راهنمای جامع خرید در وان

راهنمای جامع خرید در وان

وان شرقی‌ترین شهر ترکیه و نزدیکترین شهر این کشور به مرزهای ایران است، به همین دلیل، بسیاری از ایرانیان سفر زمینی به وان را در برنامه خود قرار می‌دهند.

سهولت در دسترسی و همچنین زیبایی وان، انگیزه اصلی مسافران برای سفر به این شهر است. یکی از مواردی که علاوه بر بازدید جاهای دیدنی وان توجه گردشگران را جلب می‌کند، خرید در وان است.

از مزیت‌ خرید کردن در وان، تنوع و کیفیت کالاهای موجود در فروشگاه‌های این شهر با قیمت مناسب است.

شما در وان می‌توانید اغلب برندهای بین‌المللی را بیابید و با قیمتی بسیار کمتر از آن‌ها خرید کنید.

وجود کالاهای اصل، پایین‌تر بودن قیمت لباس در وان نسبت به باقی شهرهای ترکیه، تنوع در کالاها و امکان خرید بیشتر، از دیگر مزیت‌های خرید در وان ترکیه هستند.

مطالعه مقاله راهنمای جامع خرید در وان سفر 366 به گردشگران تور وان کمک میکند تا سفری لذت بخش تر و خریدی اقتصادی تر داشته باشند.

چه کالاهایی را از وان بخریم؟

بهترین فروشگاه‌ها و برندهای داخلی ترکیه و همچنین برندهای مطرح بین‌المللی در مراکز خرید و خیابان‌های مهم خرید در وان ترکیه، مانند خیابان جمهوریت شعبه دارند.

لباس بزرگ‌سالان، لباس کودک، کیف و کفش است اولین کالاهایی هستند که میتوان با بودجه مناسب اقدام به خرید انها کرد.

سوغاتی‌ها و کالاهای محلی نیز طرفداران خاص خود را دارند. فرش‌های ترکی، باقلوا، ظروف سنتی، قهوه‌جوش و…، از موارد مناسب برای تهیه سوغاتی از وان به شمار می‌آیند.

 دیگر اجناسی که خرید آن‌ها در سفر به وان مقرون‌به‌صرفه است، لوازم آرایش، اکسسوری، زیورآلات و لوازم خانگی (با ابعاد کوچک) هستند.

خرید پوشاک از برندهای معروف در وان

برندهای معروف خرید در وان، برشکا، اچ اند ام، ال سی وایکیکی، ماوی، کوتون، دفکتو، مانگو و…، هستند.

علاوه بر فروشگاه‌های مطرح، سراسر خیابان‌های خرید شهر وان، مانند جمهوریت و کاظم کارابکر، مملو از مغازه‌هایی هستند که لباس‌های با کیفیت را با قیمت مناسبی می‌فروشند. یکی از مهم‌ترین مسائلی که باعث می‌شود گردشگران این شهر بیشتر خرید پوشاک را مد نظرشان قرار دهند، کیفیت مناسب، قیمت اقتصادی و تنوع محصولات است.

بهترین زمان برای خرید در وان

به‌طور کلی، قیمت اجناس در وان نسبت به باقی شهرهای ترکیه اقتصادی‌تر است، به‌خصوص در حوزه پوشاک این مسئله نمود بیشتری پیدا می‌کند.

با این حال، در زمان‌های خاصی از سال با برگزاری فستیوال‌ها و حراجی های وان، شرایط بسیار خوبی برای خرید اقتصادی و به‌صرفه ایجاد می‌شود. در این زمان، مرز شلوغ‌تر می‌شود و گاهی قیمت تورها نیز افزایش پیدا می‌کند، اما با این حال اگر قصد خرید عمده یا نسبتاً زیاد را داشته باشید، این زمان برای سفر به وان مناسب است.

به‌دلیل تعداد بالای گردشگران ایرانی ، بسیاری از فروشگاه‌ها کلمه فارسی حراج را روی ویترین خود درج می‌کنند. با این حال اگر با کلمه indirim مواجه شدید، اجناس آن فروشگاه در حراج هستند.

در نوروز، حراجی‌های لباس‌های زمستانی در برخی از فروشگاه‌ها وجود دارد و حراج‌ سراسری خاصی در وان برقرار نیست.

در فصل زمستان به‌دلیل کاهش مسافر و کمتر شدن خرید نسبت به فصول پر سفر، حراجی‌های بسیار خوبی در فروشگاه‌های وان اتفاق می‌افتد. به‌علاوه در این فصل، مرز بسیار خلوت‌ و معطلی در آن بسیار کمتر خواهد بود. 

در وان از کجا خرید کنیم؟ 

با اینکه دو خیابان اصلی خرید وان یعنی جمهوریت و کاظم کارابکر، مملو از فروشگاه‌های لباس، لوازم خانگی، زیورآلات و…، هستند، در سطح شهر وان هم مراکز خرید بزرگ و لوکسی وجود دارند که برندهای مطرح را گرد هم آورده‌اند.

مهم‌ترین و شاید شناخته‌شده‌ترین مرکز خرید این شهر، وان ای وی ام (Van AVM) است. این مرکز خرید شامل انواع برندهای مطرح، مانند ال سی واکیکی و همچنین فروشگاه مواد غذایی میگروس و یک فودکورت است. بسیاری از فروشگاه‌های لوازم خانگی را می‌توان در این مرکز خرید یافت.

مرکز خرید آیدین پریهان، مرکز خرید تورکاواز، مرکز خرید وان پارک، مرکز خرید رانس و آتایوس سیلور از دیگر مراکز خرید این شهر هستند.

اگر به‌دنبال خریدی سنتی‌تر و ارزان‌تر در وان هستید، بازارهای محلی می‌توانند تجربه خوبی برای شما باشند. در سفرتان به وان، بازدید از بازار روس‌های وان و بازار سنتی شهر را هرگز فراموش نکنید. 

این نکات را هنگام خرید در وان مدنظر قرار دهید:

  • تمام پول خود را تبدیل به لیر تبدیل نکنید: کارت بانکی ایرانی به همراه داشته باشید.

طبق قانون، هر مسافر می‌تواند تا 5000 دلار یا معادل این رقم، ارزهای دیگر را همراه خود وارد خاک ترکیه کند؛  اما توجه داشته باشید تمام پول خود را تبدیل به لیر نکنید. در سطح شهر صرافی‌ها و حتی کارتخوان‌هایی   وجود دارند که پول شما را تبدیل به لیر می‌کنند

  • محدودیت ورود بار به ایران را بررسی کنید: 

طبق قانون گمرک، شما می‌توانید به مقدار 40 کیلوگرم بار همراه خود وارد کشور کنید.وسایل همراه شما به شرط غیرتجاری بودن، از پرداخت حق گمرک معاف هستند و مسافران می‌توانند یک بار در سال، کالاهایی را به ارزش حداکثر 80 دلار با معافیت از پرداخت حق گمرکی به‌شرط غیرتجاری بودن (فقط برای مصارف شخصی) وارد کشور کنند.

  • خرید لوازم الکترونیکی را از وان انجام ندهید: خرید لوازم الکترونیکی از وان، مانند گوشی و لپ‌تاپ، به‌دلیل قیمت بالا به‌صرفه نیست .
  • اجناس با کیفیت در مراکز خرید: ممکن است در زمان بازدید از مراکز خرید، با قیمت‌هایی گران‌تر از فروشگاه‌های خیابانی روبه‌رو شوید. باید توجه داشته باشید که فروشگاه‌های برند در این مراکز، اجناسی با کیفیت بهتر و البته ارزان‌تر از ایران را می‌فروشند.
  • خرید مواد غذایی در وان: برای خرید مواد غذایی در وان به فروشگاه‌های میگروس یا کارفورسا مراجعه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.