برج گالاتا استانبول

برج گاتالا یا گالاتا کوله سی در سال 1384 میلادی، به دستور امپراتوری بیزانس روم شرقی ساخته شده بودکه هنوز پس از گذشت قرن ها از زمان ساختش، استوار بر جای خود ایستاده و پذیرای توریستهایی است که از نقاط مختلف جهان می باشد، برج سنگی گالاتا با ارتفاع 67 متر بلندترین برج شهر استانبول بوده که از طریق آن رفت و آمد کشتی های نظامی نظارت می شد.

برج گالاتا

شهر سرزنده استانبول برای بسیاری از آدم ها پر از خاطره است و با لبخند و برقی در نگاهشان از آن یاد می کنند. در کوچه پس کوچه های این شهر می توانید به مکان های فوق العاده ای برسید، مکان ها و بناهایی که از دوران بسیار قدیم به جا مانده و محبوب بسیاری از گردشگران هستند. یکی از این بناهای قدیمی برج گالاتا است که با نام گالاتا کوله سی نیز معروف است، رستورانی در بالای برج گالاتا در استانبول وجود دارد که می توانید بر فراز برج غذایی بخورد و مناظر اطراف را هم بنگرید. با سفر 366 همراه باشید تا به معرفی برج گالاتا در استانبول از معروف ترین جاذبه های ترکیه بپردازیم.

برج گاتالا استانبول
برج معروف گاتالا

درباره برج گالاتا استانبول بیشتر بدانید!

برج گالاتا در استانبول ترکیه اثری است بازمانده از روزگار امپراتوری بیزانس در این شهر، که هنوز پس از گذشت قرن ها از زمان ساختش، استوار بر جای خود ایستاده و پذیرای توریست هایی است که از نقاط مختلف جهان به استانبول آمده اند. امروزه بازدید از برج سنگی گالاتا، به بخشی جدایی ناپذیر از تور استانبول و ترکیه تبدیل شده است، نام برج گالاتای استانبول، تداعی کننده نام تیم فوتبال مشهور کشور ترکیه، گالاتاسرای است. این تیم در حقیقت تیم محله گالاتای استانبول است که نام خود را از برج گالاتا وام گرفته است.

گالاتا کوله سی به عنوان یک سمبل برای استانبول به حساب می آید، بنایی که با بالا رفتن از آن می توانید به تماشای شهر استانبول و جزیره زیبای پاریم آدا بنشینید. پیشنهاد می کنیم حوالی غروب رفتن به این برج را انتخاب کنید، چشم انداز غروب خورشید و تنگه زیبای بسفر روبرویتان حس و حال بسیار لذت بخشی است. اگر به بالای آن رفتید دورتادور آن را بچرخید و با گرفتن عکس های یادگاری از آن بالا خاطره تان را برای همیشه زنده نگه دارید.

در گالاتا کوله سی رستورانی وجود دارد و اگر به آنجا رفتید و گرسنه شدید می توانید لحظاتی در بالای برج خوشمزه ترین غذاهای ترکی را میل نمائید. نکته جالب دیگر این برج نام آن است که تداعی کننده نام تیم فوتبال معروف ترکیه، گالاتاسرای است.علاوه بر این لازم است بدانید که برج گالاتا در استانبول تا سال ۱۷۴۹ به عنوان بلندترین ساختمان استانبول مشهور بوده است.

برج گاتالا استانبول
قدمت تاریخی برج گاتالا استانبول

تاریخچه برج گالاتای استانبول

در سال 1384 میلادی، هنگامی که استانبول امروزی، قسطنطنیه نام داشت و امپراتوری روم شرقی (بیزانس) در آن حکمرانی می کرد، برجی به نام برج مسیح (Christea Turris) در مرکز این شهر ساخته شد، که امروز همه آن را با نام برج گالاتا می شناسند.

برج گالاتا، با ارتفاعی حدود 67 متر، برای سالیان سال بلندترین سازه در استانبول بود. برج گالاتا به عنوان جایگزینی برای برج بزرگ قسطنطنیه احداث شد تا از طریق آن به رفت و آمد کشتی ها، به ویژه کشتی های نظامی دشمنان امپراتوری بیزانس نظارت شود. این موضوع که در ابتدا ویژگی نظامی گالاتا کوله سی استانبول بود، امروز به یک ویژگی توریستی تبدیل شده است.

در دوره امپراتوری عثمانی، این برج به برج دیدبانی و آتش نشانی تبدیل شد و به همین دلیل، طبقات بالایی آن بارها و بارها مورد تعمیر و تغییر قرار گرفت. یکی از جذاب ترین وقایع تاریخی برج گالاتای استانبول، انجام نخستین پرواز بین قاره ای، از بالای این برج (در قسمت اروپایی استانبول) به منطقه آسیایی است.

اطلاع از قیمت خرید تور ترکیه و امکانات ویژه آن

بر اساس کتب تاریخی عثمانی، در قرن هفدهم میلادی مردی به نام احمد چلبی معروف به “هزار فن” با استفاده از بالهای دست ساز خود، بر فراز طبقه بالایی برج گالاتای استانبول قرار گرفت و در زمان مناسب به پرواز درآمد و با عبور از تنگه بسفر، در اسکدار واقع در بخش آسیایی استانبول امروزی فرود آمد! هزار فن در این پرواز، چیزی حدود 6 کیلومتر مسیر، از برج گالاتا تا اسکدار را پیمود.

برج گالاتا در تاریخ خود با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم کرده است. این برج، دو آتش سوزی را در قرن های 18 و 19 میلادی از سر گذرانده است. در اواخر قرن 19 میلادی، توفان باعث شد سقف و گنبد برج گالاتا از بین برود. برج گالاتا، این وضعیت را سال ها تحمل کرد، تا در سال 1965 میلادی یکبار دیگر بازسازی شد و سقف مخروطی شکل آن به جای خود بازگشت تا آماده میزبانی از گردشگران استانبول شود.

معماری تاریخی برج گاتالا استانبول
زیبایی برج گاتالا استانبول

فضای داخلی برج گالاتا

اغلب کسانی که می خواهند از این برج در استانبول دیدن کنند باید کوچه پس کوچه های خیابان استقلال را طی کنند و به این بنای تاریخی و دیدنی برسند. به غیر از چشم اندازی که نسیب شما می شود از رفتن بر فراز این برج شما می توانید در رستورانی که در این برج قرار دارد غذایتان را میل کنید.

مسجد ایاصوفیه استانبول؛ جادویی‌ترین مسجد دنیا

دسترسی به برج گالاتا در استانبول

برج دیدنی گالاتا در محله بی اوغلو استانبول قرار گرفته است، محله ای که خود با مغازه ها و کافه های خیابانی به یکی از مناطق جذاب توریستی در استانبول مبدل شده است. برج گالاتا، میدان تکسیم (تقسیم) و خیابان استقلال همگی در این منطقه قرار گرفته اند و شما می توانید بعد از پیاده روی در خیابان استقلال و تماشای مغازه های جذاب آن به این برج برسید و از راه آسانسور و یا پله ها به بالای آن بروید. همچنین برای دسترسی به این برج که در انتهای خیابان استقلال قرار دارد می توانید هم از مترو و هم با تراموا خودتان را برسانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *